Gods WURCHjem

Sletning af brugerdata

Denne side forklarer, hvordan du sletter din Gods WURC-konto og de data, der er knyttet til den. Det er URL'en med instruktioner, der passer til Metas felt for sletning af brugerdata.

A. Slet mens du er logget ind

  1. Log ind på Log ind.
  2. Åbn Konto.
  3. Vælg Slet konto
  4. Bekræft ved at skrive DELETE og indsende den permanente sletning

Sletning er permanent. Efter succes bliver du logget ud og kan ikke gendanne de gemte refleksioner på den konto.

B. Hvis du ikke kan logge ind

Åbn en anmodning via GitHub Issues og bed om hjælp til kontosletning.

Inkluder identificerende oplysninger, der hjælper med at finde kontoen:

  • E-mailadressen på kontoen, hvis du kender den
  • Log-ind-metoden (Google, Facebook eller e-mail magic link)
  • Omtrentlige datoer, hvor du har brugt produktet
  • Eventuelle anmodnings-ID'er eller titler på gemte refleksioner, du stadig husker

Send aldrig adgangskoder, OAuth-tokens, session cookies eller Facebook-legitimationsoplysninger.

C. Hvad sletning omfatter

Når kontosletning lykkes, fjerner Gods WURC:

  • Din profil / kontoregistrering
  • Gemte refleksioner og historik
  • Kontoindstillinger (inklusive autosave)
  • Voice Prayer-kildedata, der ejes af din konto, og de private lydobjekter, der er gemt under din brugersti
  • Supabase Auth-brugeren og tilknyttede leverandøridentiteter for den konto
  • Feedback-rækker ejet af dit bruger-id, hvor de er gemt
  • Journaltekst på refleksionsanmodninger knyttet til dit bruger-id (redigeret som en del af sletningen)

Der er ingen offentlige delingstokener at tilbagekalde i det nuværende produkt. Voice audio gemmes pr. bruger og deles ikke på tværs af konti.

D. Hvad der kan blive bevaret

  • Begrænsede sikkerheds-, sikkerheds- eller driftsregistre, der ikke længere er knyttet til dit konto-id, hvor det er nødvendigt for misbrugsforebyggelse eller pålidelighed
  • Registre, vi er juridisk forpligtet til at opbevare
  • Aggregerede eller irreversibelt de-identificerede målinger, der ikke rimeligt kan identificere dig
  • Backup-kopier, der udløber gennem almindelige opbevaringsprocesser (ikke øjeblikkelig sletning overalt)

Relateret

Se den fulde Fortrolighedspolitik for hvordan data indsamles og bruges, mens din konto eksisterer.